BLOGI: Tammikuu meni jo

Hei hei tammikuu ja heipä hei helmikuu! Vuoden vaihde menee jostain syystä aina erityisen nopeasti. Ja todennäköisesti kohta havahdun siihen, että puolet vuodesta 2022 on jo hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Mutta ei koiteta kiirehtiä turhaan, hoppu on turhaa. Sen sijaan, tässä ja juuri nyt paljon hyviä juttuja. Esimerkiksi Surprise-Task YADin discord servun ilmoituksissa, ja toinen tässä. Some ja nuoret kyselyn tekemällä lupaan 15 pojoa Surprise-Taskiin raportoituna. ;)

 

 

 

Näinä parina viikkona raportteja ovat tuutanneet tulemaan erityisesti jullejuu sekä milla. Jullelle kaikki kunnia tämänkin blogin kuvituksesta. Discordissa perinteisesti pulistiin levottomia sekä ratkottiin sanasokkeloa porukalla sekä opittiin youtube videoiden avulla esimerkiksi fysiikkaa, käyttämään tiktokkia sekä avaamaan ovi. Myös idz ja hänen rekrytoimansa Salvima näyttävät lupaavia merkkejä aktiivisuudesta alueellaan. Muahahah!

Mulla tää viikko meni lähinnä osallistuessa VIDA -projektin koulutukseen. Puhuttiin paljon huumeista, niiden vaikutuksista sekä sosiaalisesta mediasta. Eli paljolti samoista teemoista kuin meidän Kamaa Somessa koulutuksessa. Kamaa Somessa -tehtävät kannattaa muuten tehdä että saa ne rapiat pari sataa pistettä. :>

Mennään näillä ensiviikkoon!

 

-Taneli / Street Team Crew -

 

PS: En todellakaan unohtanu klikata "julkaise" viime viikolla kun oli aika julkaista se....