BLOGI: Sovelluksella bonusta kaikesta!

Discord on taputeltu kesätauolle ja vapaaehtoiset on koulutettu kesän tapahtumia varten. Podcastejä on nauhoitettu useaa jaksoa varten ja erasmus hanke Chill Pill on myös osaltani startannut vauhdilla eteenpäin. Edessä on tällä hetkellä kuukausi ennen omaa kesälomaa ja hyvin pitkälti sen fokuksena on: STREET TEAM.

Street Team on ollut tarkoituksella lähiaikoina hieman vähemmällä huomiolla toiminnan kannalta, mutta kulisseissa on tapahtunut ja paljon. Street Teamin sovellus on saatu oikein hyvään vaiheeseen ja sitä on kehitetty palautteen pohjalta. Työtä silti riittää ja kesäkuukausina tarkoitus on pureutua mm. erityisesti ulkoasun päivitykseen ja sitä myötä myös uuden materiaalin suunnitteluun. On jo aikakin päivittää perus striiban esitteet ja katupartio -maiharit johonkin uuteen. Ulkoasun päivitystä odotellessa nykäistään sovellus kuitenkin jo seuraavaan vaiheeseen, nimittäin täten julistan:

YAD Street Team -sovelluksella raportoidut tehtävät saavat nyt +2 bonus pistettä jokaisesta suoritetusta tehtävästä. Sovelluksella pyydetyt materiaalit ja palkinnot myös lähetetään, eli siis sovelluksella voi ja saa nyt tehdä kaiken. Myös testitehtävän passaa tehdä toistamiseen jos olet sen jo kerran suorittanut koska muutoksia on tapahtunut. Ja kaikki testaamist ja kaikki palaute ja bugien raportoiminen on edelleen enemmän kuin tervetullutta. Tavoitteena tällä hetkellä on julkaista sovellus virallisesti ja siirtyä sen täyteen käyttöön syksyllä 2024, jolloin vanhan sivuston sekä uuden pisteet yhdistetään. Eli ainakin tähän asti myös klassista striiban sivustoa saa käyttää edelleen ja pisteet ovat valideja.

Youtubeen pompahti uusi video joten ottakaahan europarlamentin päihdepolitiikka haltuun ja YADcast kommentaattorista myös pisteet kotiin. Ja muistakaa nauttia kesästä ja pitäkäähän aina parit tarrat taskussa oivia tarroituksia varten. Uuno ja Kiia. näyttää esimerkkiä tämän blogin kollaasikuvilla!

 

 

- Taneli / Street Team Crew -