YAD logo

BLOGI: Sarjakriitikko Ville!

Intouduin viime viikon Narkomania dokkarin katsomisesta ja siitä tehdyistä raporteista niin paljon, että intouduin ehdottamaan että ylläpitotoverini Ville voisi kirjoittaa pienen arvostelun Breaking Badista. Olen jo useampaan kertaan kuullut hänen suustaan kuinka sarja on hänen lempparinsa ja hän on katsonut sen miljoona kertaa joten hällä varmasti olisi siitä sanottavaa. Ja mikä sattuma, vaikka BB onkin fiktiota niin huumeet ovat siinä isossa osassa tarinaa. Ja Villehän tarttui syötistä kiinni joten empä itse tarinoi tähän sen enempää. Hyviä kesäkelejä kaikille!! Kuvista kiitos järjestyksessä: Samumuksis sekä Mölli.

- Taneli / Street Team Crew -

 

 

Tällä viikolla on tullut vähemmän tehtävien palautuksia kuin viime viikolla. Aurinko on tehnyt paluun pitkän lomansa jälkeen, joten varmasti se on tehnyt osansa. Itsekin olen innostunut käymään useammin pitkillä kävelylenkeillä hyvien kelien takia, ja jopa alkanut miettiä paluuta vanhojen harrastuksien pariin. Eli pyöräily ja kalastus olisi kyseessä, ja olenkin virvelien hintoja jo netistä kuumeisesti katsellut.

 

Breaking bad arvio:

'Breaking bad on rikosdraamasarja joka kertoo Walter Whitestä, tuiki tavallisesta perheellisestä kemian opettajasta, joka saa kuulla sairastavansa keuhkosyöpää. Kuullessaan hänellä olevan elinaikaa 2 vuotta jos tuuri käy, hän haluaa jättää perheelleen riittävästi rahaa perintönä mutta luokan opettajan palkalla se ei tule onnistumaan. Lopulta hän päättääkin alkaa valmistamaan metamfetamiinia käyttäen tietämystään kemiasta hyödyksi. Breaking bad näyttää uskottavasti kuinka ihminen voi muuttua normaalia perhearkea viettävästä henkilöstä hirviöksi melkein huomaamatta. Walterin päätöksien taustalla piilevät motivaatiot ovat varsinkin alkuun ymmärrettäviä, mutta sarjan edetessä hän tekee aina toinen toistaan häikäilemättömämpiä ratkaisuja ja hän hitaasti lipuu pahuuteen. Jos et ole vielä nähnyt Breaking badia, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Sarja on täynnä hyvin kirjoitettuja ja näyteltyjä hahmoja. Toisinaan Breaking bad voi olla todella hidastempoinen mutta tarinaa viedään aina eteenpäin minuuttiakaan haaskaamatta.

- Ville / Street Team Crew -