YAD logo

BLOGI: Sairaalaohjelmia Discordissa?

Viimeviikon bloggailu jäi kokonaan kirjoittamatta, kun onnistuneesti vetkutin deadlineä ja sitten makoilin sängyssä päänsäryssä myöhemmin. Pahoittelut siis siitä ja nyt vedetään taas (striiban tehtäviä)! 

Tällä viikolla vietettiin sekä 419 sekä 420 päivää. 20.4. on laajalti tunnettu kannabispäivänä, johon YAD aikanaan lanseerasi vastavoimaksi oman päivänsä 19.4. 419 kuvastaa sitä hetkeä ennen polttelua, milloin päätöstä kerkeää vielä miettiä ja harkita. Tämä päivän kunniaksi tällä viikolla striibaan ponnahti erikoistehtävä 419 viikkojossa saa pisteitä jakamalla meidän 419 nettisivua eteenpäin somessa. Tämä tehtävä häviää ensi maanantaina joten ottakaahan siitä extrapisteet irti kun vielä kerkeätte. Sen lisäksi hauskana sattumana 19.4. on myös tunnettu "Bicycle Day"nä, jolloin ensimmäinen tiedetty LSD trippi koettiin. Mielenkiintoinen tarina, tässä jo vuosia vanha YLEN juttu aiheesta jos jotakuta kiinnostaa lukea enempi. 

Keskiviikon Discordissa on meneillään omituinen trendi, kun Agsu houkutteli Ville katsomaan kanssaan sairaalaohjelmaa, ja nyt myös Maza on liittynyt tähän joukkoon. Minua eivät kyllä siihen hommaan saa ja aijon jatkaa ihan perus puhekanavalla pällistelyä. Jo ajatuskin piikeistä tekee pahaa. Hauskaa on silti seurata kun touhu tuntuu meneväin aina vaan omituisemmaksi... Alla olevasta kuvasta kiitos mölli, ja sitten aikamatkustetaankin keskiviikkoon ja päästetään Ville ääneen. -->

- Taneli / Steet Team Crew -

 

Tänään ollaan oltu perushommien parissa, eli teidän tehtäviä pisteytetty ja materiaalipyyntöihin vastattu paksuin kirjein. Kuluneella viikolla ollaankin saatu useita uusia striibalaisia kuten RAKSU joka on disessä aktiivisesti jutellut sekä Hennuli, Razze, eezmeralda ja Sossu-Anni jotka ovat ansioituneet jo tehtävien palautuksissa ja materiaalipyynnöissä. Tervetuloa remmiin kaikki uudet striibailijat! Taneli kävi tänään lääkärissä ja otin hänestä kuvan YADin toimistolla:

Onko Irmelistä havaintoa?

- Ville / Street Team Crew -