BLOGI: #SAASALLETÖITÄ

Moro moro tyypit ja hauskaa kesää! Saasetti täältä kirjoittelee, mulla on ollut teitä ihan kauhea ikävä! Touhukas kesänalku on ollut, jonka vuoksi myös meikäläisen striibahommat ovat valitettavasti jääneet vähäisiksi. Tästä syvimmät pahoitteluni, oi arvon Striibavaltakunta!

 

Tanelzz jäi siis lomalle ja vastuu jäipi mulle. Olkaa siis armollisia, mä teen striiban ohella YADilla siis muutakin! Nyt oon päässyt olemaan mukana ekaa kertaa esim. festareilla YADin messissä, ja huhhuh mikä reissu, sanokaa minun sanoneeni :D Kyseisen Provinssireissun (kuva ohessa feat. ihana Mölli <3) aikana tein myös kahden viikon edestä työtunteja ja kerkesin vähän sairastellakin sen jälkeen. Nyt oon kuitenkin saanut onneksi lepäiltyä ja jatkan toivottavasti parempaan tahtiin!

 

Heinäkuun ajan striibajutuissa siis yhteys meikäläiseen, vastailen Discordissa, Street Teamin Instagramissa, WhatsAppissa sekä sähköpostitse, tekstiviestillä ja puhelimitse työaikojeni puitteissa. Jos et laskenu ni tos on aika monta tapaa ottaa yhteyttä, niin olkaahan kärsivällisiä. I try my very best! <3

 

Kusti lähtee polkemaan eiku posti kulkemaan teidän matskuja heti, kun pääsen niitä täyttelemään kirjekuoriin ja niin eespäin, jatkakaa hyvää työtä ja sitä rataa!!!!

Seuraavaksi sitten (ehkä vähän hassussa työjärjestyksessä taas ominaiseen tapaani) käymään tehtäväraportteja läpi, niitä näytti olevan tuolla ihan mukavasti :D

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin,

-Saasa / Street Team Crew-

eli Saasa eli Saasetti Saasbeth ensimmäinen vai miksikä se Taneli mua nimitti :DDDDD <3