YAD logo

BLOGI: Oulaisten nousu ja perjantaiblogi

Striiban etä-päämajasta paukkuu omituisesti perjantaina. Torstaina oli pyhät ja kiikuin tyytyväisesti riippumatossa kesäsäässä ja tänään tuurailen Iidaa päivän Discordissa joten siinä lienee tarpeeksi selitystä. :D

Viikko on ollut todella aktiivinen ja raportteja on tullut ihan sikakovalla vauhdilla. Yhteensä 49 kappaletta perjantaihin mennessä nyt kun kävin vielä numeroiden kanssa läpi. Keskiviikkona postitettiin taas hyvä läjä matskua eteenpäin ympäri suomenmaata. Erityisesti tuntuu että teillä siellä Oulaisissa on kova meininkin menossa, sieltä tulee rapsaa ja matskupyyntöä ihan yhtenään. Voikohan tästä syyttää vain ja anoastaan Mölliä? Perinteisesti striiban aktiivisuus on lämpöisiä kelejä ja kesää kohtaa aina hiljentynyt, mutta vielä ainakana ei vaikuta siltä. Tämä on hyvä! Muistakaas tilata niitä katuliituja kans kirjeisiinne että saadaan kadut täytettyä mahtavilla hevosen kokoisilla YAD teoksilla. ;)

Tänään Discordissa katsottiin pienellä porukalla Narkomania dokumenttia. Löytyy edelleen areenasta ja on vahvasti ajatuksia herättelevä pätkä. En suosittele herkimmille ihmisille ja ikärajoitus on K-16. Jos dokkari kiinnostaa niin sen katsomalla ja kirjoittamalla siitä ajatuksia tehtävään Huumeita valkokankaalla saa näppärästi myös pisteitä. ;)

Blogin meemistä kiitos saekkille sekä säläkuvasta samumuksiskselle!

 

 

- Taneli / Street Team Crew -