BLOGI: Mysteerijuu!

Tällä viikolla Street Teamin ylläpidon yllätti mysteerihenkilö! Mysteerimies oli mukana myös mysteroimassa keskiviikon Discordissa. Mutta jotta mysteeri maksimoidaan, en aio kertoa siitä tässä blogissa sen enempää. Hän saa tulla raottamaan tätä arvoituksellista verhoa ensiviikolla ihan itse! 


Ylläpidon viikko on menny mm. kirjoittaessa tekstejä YADin jäsenlehteen Yadilaisee sekä pisteyttäessä huiseja raportteja. Jäsenlehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen saa kotiinsa fyysisenä maksamalla YADin jäsenmaksun. Erityisesti viimeaikojen raporteissa on noussut usein esiin nimi jullejuu, joka jakoi kaiken materiaalin samantien eteenpäin postista ne saadessaan.

Onneksi hän ja moni muukin on tilannut matskua sittemmin lisää ja lisää, sillä keskiviikkona kun olin toimistolla kirjeitä pakkaamassa, niitä oli kerääntynyt niin paljon etten kerennyt vielä hoitaa niitä kaikkia. Pahoittelut siis että osalla teistä kestää hitusen kauemmin! Postipate kuitenkin rehkii reippaasti ja lopulta kaikki löytävät kotiin. 


Kuvista kiitos tänään Jonnukka04 sekä jullejuu

- Taneli / Street Team Crew -