YAD logo

BLOGI: Menetetty blogi

Jahas. Street Teamin sivuilla on (vaihteeksi) ollut jotain omituista häikkää, ja mm. viimeviikon bloggaus on hävinnyt bittiavaruuteen. Onneksi se on vielä mulla tallessa muualle, niin laitan sitten Villen kuulumiset tälle viikolle uudestaan. Ennen kun päästän Villen uudelleen ääneen, niin täytyy hypettää kuinka huippuja tyyppejä te ootte ollu tällä viikolla. Huikeita raportteja ja paljon matskua liikkuu ja löytää tiensä oikeisiin paikkoihin. Esimerkillisesti tällä viikolla on striibaillut Samppuel, joka ei ainoastaan suorittanut tehtävää Vaihtoehtoisia Trippejä laadukkaasti, vaan kirjoitti sen vielä paperille ja liitti kuvan siitä raporttiin. Nerokasta. Hänen lisäkseen huiseja rapsoja on tullut myös mm. Syklotymialta sekä UknowJunolta. Huuhuuhuiisiiaaa!

Kaikki pyydetyt materiaalit on nyt tsekattu ja matkalla teille niitä pyytäneille. Meikämandoliini ottaa varaslahdon hiihtolomalle ja olen ensiviikon poissa ylläpidostsa, mutta Ville ahertaa kirjeitä ja tsekkaa raportteja eteenpäin ensi keskiviikkona. Ja sitten se Villen viime viikkoinen tervehdys... ->

- Taneli / Street Team Crew -

 

Tänään meillä meni hetkeksi sormi suuhun kun aamulla ei toiminut järjestelmä jota kautta voidaan arvioida teidän tehtäviä. Mutta siihen onneksi saatiin nopea korjaus kun Taneli lähetti pikaisesti SOS-pyynnön järjestelmänvalvojalle. Systeemien korjautumisen jälkeen päästiinkin jatkamaan viime viikon postitusvimmaa, ja tänään sain pakattua kirjeitä jotka suuntaavat mm. Tampereelle, Espooseen, Jokelaan ja Ouluun. Hienoa nähdä että meillä on innokkaita striibailijoita ympäri Suomen. Materiaalipyyntöjä on edelleen aika paljon, mutta ollaan aherrettu niskat limassa ja suurin kirjevuori alkaa olla takanapäin. "Nähdään" taas discordissa illalla!

- Ville / Street Team Crew -