YAD logo

BLOGI: KesätehtäviääääHHRG!!!!

Tällä viikolla Street Teamiin pompahti ilmoille hyvä kasa tehtäviä. Kesän klassikot Katuluuta... Eiku liitu! sekä Fillarikesä ovat palanneet. Fillarikesässä perinteisesti myös tänä kesänä otamme osaa kilometrikisaan, jossa joukkueena YAD kerää poljettuja kilometrejä. Tehtävästä on mahdollista saada 5 pistetä liittymällä joukkueeseen, ja maksimissaan 50 pistettä jos pyöräilee IHAN SIKANA. Katuliiduilla taas yllätys yllätys tarkoituksena on tägätä YADia asfaltille. Näiden kahden lisäksi uutuutena lisäsin listoille edesmenneen Jumipuiston tehtävän Päihteettömät Hengailupaikat, pienillä modauksilla. Tässä tehtävässä sä kartoitat paikkoja missä sun kotikunnalla voi viettää aikaa päihteettömästi. Lisäpisteitä heruu jos käyt vielä paikan päällä tutkimassa. 

Kulunut viikko on ollut myös kovin aktiivinen! Ainakin Postipate, Länkinen sekä eezmeralda ansaitsevat maininnan ensiluokkaisesta materiaalin levityksestä niin kirjastoihin, kadulle, kotiin kuin kouluun. Alla pieni kuvakooste kaikilta heiltä tuossa järjestyksessä. Matskun lisäksi Mölli hoiti Haasta vanhempasi tehtävän mahtavasti maaliin, sekä Agsu viimein raportoi toteuttamiensa keskiviikkojen Discord ohjelmaspektaakkelit tehtävään Discordin Iso Jehu.

Agsu avatkoon tätä itse omilla sanoillaa:

"Kaikki alkoi, kun katselin yksikseni sateisena päivänä sairaalaohjelmia. Sitten lähdin markkinoimaan sairaalaohjelmia YAD Discordiin, josta sain kaksi kaveria mukaan meininkeihin! :D Lopputulos on se, että olemme melkein joka keskiviikko katselleet ohjelmaa ja syöneet iltapalaa. Kyseiset illat ovat olleet oikein mukavia ja naurua riittää! :D "

 

 

 

 

- Taneli / Street Team Crew -