YAD logo

BLOGI: Huumeita valkokankaalla - kooste

Tänään blogissa uppoudutaan tehtävään Huumeita valkokankaalla ja ääneen päästetään TEIDÄT. Etsitkö uutta katsottavaa telkusta? Tästä viimeisimmät kuumat vinkit!! :D

- Taneli / Street Team Crew -

 

 

(Kuva: JuMe)

 

"Moro! Oon kattellu reilu muutaman jakson How To Sell Drugs Online, ja annan nyt oman mielipiteeni:

  Sarjan idea on minun silmissäni se, että syrjääntyneemmän duoporukan toinen osapuoli Moritz siirtyy pimeempiin kauppoihin, jotta saisi tyttöystävänsä takaisin mustasukkaisuuden ja muiden tunteiden valtaamana. Hän onnistuu saamaan itsensä, joskus myös muutkin pulaan, joskus pahempaan. 
  Mun mielestä huumeiden käyttö ei oo ees kokeilumielessä ok, mutta sarja on itsessään mielenkiintoinen- sitä en kiellä. Se, että lähtee huumebisneksiin vain siksi, että haluaa exänsä takaisin (sekä rahaa?) on mun mielestä aika järjetöntä. Jos kerta ollaan lukioikäisiä, eikö järkeä pitäisi olla päässä sen verta, että tajuaa, mihin ittensä on ajamassa tolla menolla.
  Harmillista, että tällaista tapahtuu myös todellisuudessa. Jotkut sortuu huumeisiin kokeilusta, jotkut taas muista syistä. Huumebisnes toki tuottaa kasvattajille ja myyjille rahaa, mutta eiköhän niitä järkevämpiä keinoja ole tarjolla.
  
TIIVISTELMÄ:

Sarja on itsessään todella mielenkiintoinen ja siitä oppii, mitä voi tapahtua jos osallistuu sivukujatoimintaan. Huumeiden käyttö ei ole okei, sekä säälittää, että sarja on tehty tositapahtumista. "

- Samppuel

 

"Katsoin sarjan top boy. Sarja kertoo kahesta eri jengistä Lontoossa jotka taistelevat huipulle pääsystä ja henkien menetys ei siin vaihees kovin paljoo paina, kovaa kilpailuu käydään huumeiden toimittajista. Oli tosi hyvä sarja ootan innolla kausi 2. Oon myös kattonu top boy: summerhouse, Top boy on jatkoa sarjalle top boy: summerhouse eli top boy: summerhouse tuli 2011 ja top boy tuli 2019. Molemmat hyviä sarjoja!! "

- jullejuu

 

(Kuva: jullejuu)

 

"HOW TO SELL DRUGS ONLINE
Päähenkilö on nörtti, joka haluaa ex-tyttöystävänsä takaisin, jonka takia alkaa myymään ekstaasia ja yhtäkkiä hänestä tulee yksi suurimmista huumediilereistä. Jossain vaiheessa kama saa huonoja arvosteluja ja siitä tulee jonkinlainen lasku bisnekselle. Sitten hän laittaa bisneksen lailliseen nettiin ja asiat alkavat mennä pieleen. Sarja on mielestäni mielen kiintoinen ja sille voisi tulla paaaaljonkin jatkoa. Sarjaa kannattaa kastoa! Kaverini eivät oikein pitäneet sarjasta, mutta se oli hyvä. "

- Johansson69

 

"Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa on yhteen sanaan tiivistettynä dokumentti. Pelkoa ja inhoa luokitellaan usein komedian, draaman ja avantgarden alle, mutta komedia on elokuvassa mustaa ja satiirista ja draamaksi elokuvaa ei tee vain se, että se käsittelee vakavia teemoja. On ennemminkin ajateltava, että elokuvan komediallisuuden alla lepää aina tietty tragedian laki, enemmänkin draaman alkulähteet, kuin varsinainen draama. Hauskalta vaikuttavan hulluuden alla lepäävät aina vakavat, kaoottisetkin syyt. Olisi myös ehdottoman väärin tiivistää elokuva pelkäksi huumesekoiluksi, vihaiseksi kohellukseksi, kun huumeet ovat vain elokuvan keino esitellä uusi näkökulma elämään. Elokuva oli todella hyvä!"

- Immapest