YAD logo

BLOGI: Discord ennätyksiä ja sanapelejä

Heipähei!

 

Teiltä striibalaisilta on tullut niin hyviä raportteja niin paljon että mun ei ole tarvinut itse kirjoittaa blogia viikkoihin! Nytkin olisi matskua teiltä tänne copy-pastettavaksi, mutta josko tähän väliin kerron minun ja ylläpidon kuulumisia.
Hulina on ollut hyvää vaikkakin sulku vaikuttaa varmasti monen jokapäiväiseen elämään. Rikoimme mm. Discordin ennätyksen toissa viikolla niin että puhekanavalla oli 12 eri tyyppiä samaan aikaan. Eilen taas Discordissa elimme erikoisia äänimaailmoja, kun kaksi tyyppiä katsoi sairaalaohjelmaa yhdessä, yksi pelasi Minecraftiä ja neljäs oli prismassa ostamassa dippivihanneksia samaan aikaan. Keskiviikkona ei kyllä koskaan tiedä mitä ilta tuo tullessaan.


Eilen kyselin Instagramissa sanoja joilla he kuvaisivat YADia tai Street Teamiä. Koostin näistä sanoista (+ muutama bonari) sanatehtävän josta lupasin 10 pistettä Surprise-Taskista. Saa yrittää. ;)

Tästä linkistä pääsee selvittämään sanamylläkän virtuaalisisesti.

Erityismaininnan tämän viikon striibailuista ansaitsee jebjeb90 huikeasta vaivannäöstä raporttiin, sekä optinenharha joka taas pyöräytti kerralla tusinan raportteja pisteytettäväksi. Kuvasta taas kiitos mene UknowJunolle!

- Taneli / Street Team Crew -

 

ps. Nimipäivä koittaa...