YAD logo

Blogi: Blogin muutto

Moikka moi!

On tullut sen aika, kun blogi siirtyy tänne Street Teamin sivuille, vanhat blogikirjoitukset silt löytyvät tavalliseen tapaan tuolta Wordpressistä.

Kulunut viikko on ollut Street Teamissa rauhallinen, kuitenkin muutamia mainittavan arvoisia tekoja on löytynyt, mm. EnergyBaby joka jakoi ja jemmaili koulullensa huiman kasan pääsylippuja ja raportoi niistä monella kuvalla. (Joita käytetty myös tässä uutisessa.) sekä Lega joka on ensimmäisen Striibailu viikkonsa aikana tehnyt jo 13 tehtävää hyväskytysti.

Tällä viikolla on auennut uusi tehtävä nimeltään "Bongaa bugi!" jossa tarkoituksena on ilmiantaa meille Street Teamin tai Kamaa somessa - koulutuksen sivuilta löytyviä bugeja sekä kehitysideoita. Lisäksi haluan muistuttaa tehtävästä "Vuoden vapaaehtoinen 2017" jossa teidän pitäisi käydä äänestämässä YADin Mira Nurmi vuoden vapaaehtoiseksi, tästäkin saa kivasti, helposti ja nopeasti muutamat pisteet tilille. :)

Vielä ennen Striibalaisen esittelyä sekä Viikon tekoa, kutsun kaikki Street Teamilaiset meidän Discordiin ens keskiviikkona kun Kim tulee vetämään meille jotain hauskaa ohjelmaa. Tältäkin keskiviikolta jokainen osallistuja saa pisteet kotiin. :)

Striibalaisen esittely - Klaus_tamm_

"1. Minä olen Klaus-Fred Tamm
2. Olen Pohjois-Pohjanmaalta Muhokselta
3.minä olen 15-vuotias
4. Harrastan kalastusta,pyöräilyä,luonnon kuuntelua ja striibailua :)
5. Olen ollut mukana striibassa meilekin vuoden
6. Näin kaverin joka postasi julkaisun tarroista ja kysyin siltä mistä noin hianoja tarroja saa niin hän sanoi että kannattaa liittyä striibaan ja niin minä tein :)
7. Parasta striibassa on se että saa itse keksiä twistejä miten jakaa kamaa ja tää on sellasta vapaata :)
8. Mukana kiinnostaa olla siksi koska voin jakaa tarroja muille ja minulle tulee hyvä mieli ja muille ja myös siksi koska tämä on rentouttavaa puuhaa
9.  Mulla ei oo yhtä parasta vaan monta hyvää ja tässä niitä yksi:  Ei huolta huomisesta, sanoi pappa kun jarruttomalla mopolla läksi"

 

Kiitos Klaus_tamm_ esittelystä, haluatko säkin sun esittelyn meidän blogiin? Tutustu ihmeessä tehtävään "Kukas sä nyt sit oot?"

Viikon teko:

Täl viikolla Viikon teko -palkintokortti menee Legalle super aktiivisesta striibailusta. Palkintokortin toimitus venyy ensi viikkoon teknisten ongelmien vuoksi.

Terveiset:

Eksyimme Tanelin sekä muutamien vapaaehtoisten kanssa pyörähtämään torstaina sillan maalauksessa Mataralla ja kuvassa lopputulos.. ;) Eiköhän lähdetä viettämään kivaa ja rentoa viikonloppua, jotta jaksetaan Striibailla taas ens viikolla reippaasti! :D

- Riku / Street Team Crew -