YAD logo

BLOGI: 150 uutta striibaajaa myöhemmin

HUHHUH TEITÄ ON PALJON.

Viime viikolla heitin muutaman euron snapchattiin kokeillakseni miten Street Teamin markkinointi toimisi siellä. Nyt viikko myöhemmin striibaan on ilmestynyt noin 150 uutta rekisteröitynyttä ja sähköposti tursuaa uusista raporteista ja materiaalipyynnöistä. Hups. Onneksi tämä on vain positiivinen ”ongelma”. Tästä saadaan hyvä energiabuusti ja tekemisen meininki heti vuoden alkuun, mikä on varmasti tervetullutta monelle viime vuoden jälkeen. Tehdään vuodesta 2021 jotain aivan muuta! Vaikka Villen kanssa olemme askarrelleet kirjeitä kuin pienet työmyyrät, on matskuissa tällä hetkellä kuitenkin pientä viivettä. Luvatussa 2 viikon postitusajassa kuitenkin aijotaan pysytään hyvin kiinni!

Striiban seuraava etämiitti järjestetään viikonlopulla 26.-28.2., samalla konseptilla kuin edellinen. Eli luvassa iltapäivinä yhteistä pelailua ja Discordissa höpinää kolmena päivänä. Mukaan saa tulla milloin vain, mutta toivottavasti kaikkina. Pelitoiveita tai vinkkejä ohjelmaksi saa heittää mulle. Viime kerralla otettiin haltuun Among Us, Jackbox Party sekä Use Your Words. Huutelen tästä vielä enemmälti tulevilla viikoilla!

Street Teamin tehtäviä tehdessä tällä viikolla on loistanut Otto Sormunen, joka näyttääkin pompahtaneen toistaiseksi vuoden top listalle numero #1. Miiiieeelenkiinnolla odotan nähdä pysyykö ansaittu asema pitkään. Postauksen kuvan raportoi mainiosti muuan mainio Natto tehtävässä Kirjaston Kauhu .Ensiluokkaista puurtamista ja yadittamista molemmilta! Uusimman Discord Ansa raportteja on myös ilmestynyt muutama mikä lämmittää kovasti mieltä. Global Drug Survey alkaa vetelemään myös pikku hiljaa viimeisiään, joten jos et ole vielä kerennyt kyselyyn vastata, niin kurkkaa tehtävä hetimiten!

- Taneli / Street Team Crew -