YAD logo

Sukellus Badgecraftiin

Training

Tässä tehtävässä tutustut sekä ansaitset ensimmäiset Street Teamin osaamismerkit samalla osallistuen uusien merkkien suunnitteluun ja ideointiin.

 

Street Teamin vapaaehtoistyötä tehdessä opettelet, opit ja kehityt jatkuvasti ihan huomaamattasi (halusit tai et! >:D). Ajatuksena on, että tulevaisuudessa voit kerätä erilaisia merkkejä joilla YAD tunnustaa sun osaamisesi ja oppimisesi. Näitä merkkejä voisi kerätä mm. näppärästi striibailun ohessa. Halutessasi näistä merkeistä voi myös tehdä virallisemman näköisiä todistuksia joilla kelpaa koittaa kinuta kouluista vaikka hyväksilukuja (en voi tosin luvata mitään :D).

Ensin kuitenkin tarvitaan tietoa ja pohdintaa teiltä. Siispä, että voit aloittaa tämän tehtävän sun täytyy ensin joko asentaa puhelimeesi Badge Wallet -appi, (löytyy ainakin google kaupasta ja appleen itunesista) tai mennä Badgecraftin sivuille. Sovelluksella voit skannata alla olevan QR koodin ja ansaitset ensimmäisen merkkisi.

Jos et pääse skannailemaan puhelimella niin verkkosivuilla pääset ansaitsemaan saman merkin koodilla jtn73c

Videon badgewalletin käyttämiseen (englanniksi) voi kurkata halutessaan tästä.

 

Badgecraft vaatii rekisteröitymisen (vain sähköposti).

 

Kun olet saanut ensimmäisen Starttaaja -merkin niin sulle avautuu mahdollisuus tavoitella seuraavaa Älyäjä -merkkiä. Pienellä klikkailulla sun pitäisi löytää tiesi Street Team -projektiin josta löydät älyäjän ja loput merkit. Napauta merkin sivulta vielä "Start Quest" namiskaa ja seuraa tehtävänantoa kunnes ansaitset kaikki 4 osaamismerkkiä aina viimeiseen Osaamismerkkien edelläkävijä -merkkiin saakka. 

Kun olet ansainnut viimeisen osaamismerkin niin raportoi tämä tehtävä ja pisteet ovat sun. 

Pisteytys: 15p
Raportoitu 29 kertaa


Viimeisimmät kuvat