Koodaillaan

Online

Tässä tehtävässä on monta vaihtoehtoa osallistua, voit valita yhden, tai voit valita ne kaikki! Maksimissaan voit saada tästä 9 pistettä! :)

 

(Ensin kuitenkin pakollinen nillitysosio, oikeesti tiedetään että handlaatte tän!)

Mitä me tehdään sun puhelinnumerolla?: Viestitään Whatsapp-listalla tai ryhmässä. Emme anna numeroita eteenpäin mihinkään tarkoitukseen ja halutessasi poistamme sinut listalta ilman sen kummempia selvityksiä! Lue myös rekisteriseloste tuolta -> https://streetteam.yad.fi/rekisteriseloste

 

A) Ilmoittaudu Street Teamin WhatsApp-listalle! Listan kautta saat mm. ensimmäisten joukossa tiedot uusista tehtävistä sekä kilpailuista ja erilaisia salamatehtäviä. sinulla on myös mahdollisuus jutella Street Teamin työntekijän kanssa wapissa.

Toimi seuraavasti:

1. Tallenna puhelimeesi Striiban työntekijän numero 0400 234 317 esim. nimellä ”Street Team”

2. Lähetä numeroon viesti, jossa kerrot nimimerkkisi ja että haluat mukaan Striibalistalle

3. Raportoi paluuviestinä saamasi tunnussana.  (Huomioi, että tässä voi olla vähän viivettä, älä siis revi puhelimen kuoria, jos vastaus ei tule saman tien. :))

Muut listalla olevat eivät näe tietojasi ja me emme anna niitä kenenkään muun käyttöön! Voit vastata tai kysyä huoletta, sillä viestisi näkyy ainoastaan Striiban työntekijälle. Jos joskus haluat erota listalta, voit pyytää sitä viestillä. :)

 

B) Ilmoittaudu Yaddiktin eli sähköpostikirjeen tilaajaksi!

Pieni ja yksinkertainen tehtävä. YAD laittoi pystyyn sähköpostilistan eli niin sanotun uutiskirjeen. Uutiskirjeessä, eli kavereitten kesken Yaddiktissa kerrotaan lyhyesti YAD:n eri tiimien kuulumisista. Yksi näistä tiimeistä on luonnollisesti Street Team.

Tehtäväsi on ilmoittautua tuolle sähköpostilistalle. Tarkoitus ei suinkaan ole spämmätä sähköpostiasi tukkoon: Yaddikti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Ilmoittaudun Yaddiktin tilaajaksi täältä.

Raportoi tehtävään tehneesi tuo ja saat pisteet.

 

C) Seuraa SnapChatissa @yad_streetteam , tiktokissa @yadlife ja Instassa @yad_street_team !

Kaikkia ei oo pakko seurata jos et esimerkiksi käytä kyseistä alustaa, mutta vähintään yhtä!

 

Pisteytys: maks. 9 pistettä
Raportoitu 398 kertaa


Viimeisimmät kuvat