YAD logo

Hassuin paikka tarralle skaba on auki!

Hassuin paikka tarralle -kesäskaba on auki ja tehtävissä! Nimensä mukaan skabassa on tarkoitus löytää YAD:n ja Street Teamin tarroille hauskoja, näkyviä, mielenkiintoisia, erikoisia ynnä muita rouheita paikkoja!

Jotenkapa siis. Mene tehtävään Hassuin paikka tarralle ja ala toimia! Ja tosiaankin... parhaan paikan keksineelle lähtee palkinnoksi Nintendo Wii!

Mutta muista, että tarra on vaarallinen ase! Älä laita sitä kuitenkaan edesvastuuttomasti lainvastaisiin paikkoihin!

Jaa ja miten niitä tarroja saa? Rekisteröitymisen jälkeen hipaise tuolla vasemmassa ylänurkassa olevaan punaista "Pyydä materiaalia" -nappulaa!

Yksinkertaistettuna homma etenee näin:

1. Rekisteröidy Street Teamin sivuille

2. Tilaa materiaalia (tarroiksi käyvät myös muualta saamasi YAD:n tarrat)

3. Saatuasi matskut, keksi tarralle hyvä mesta ja kuvaa se

3. Käy näillä sivuilla ja klikkaa vasemman ylänurkan punaista "Raportoi tehtävä" -nappulaa. Valitse valikosta tehtäväksi "Hassuin paikka tarralle" ja lataa kuva sinne.

4. Pyydä lisää materiaalia elikkäs tarroja, mikäli keksit lisää hyviä paikkoja tarroille!

Alla on kilpailun viralliset säännöt.

 

Hassuin paikka tarralle –skaban säännöt

Järjestäjä:

Kilpailun järjestää YAD Street Team, Lutakonaukio 3, 40100 Jyväskylä.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 13-vuotiaat Street Teamin sivuille rekisteröityneet. Sivulle rekisteröityminen on ilmaista, eikä edellytä Street Teamin toimintaan osallistumista.

Kilpailut kesto

Kilpailu on voimassa  15.7.2012 asti.

Palkinnot

Skabassa jaetaan palkintona yksi Nintendo Wii. Palkinnon voittaja valitaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuvien joukosta.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kuukauden sisällä kilpailun loppumisesta. Voittajan nimi ja voittanut kuva voidaan julkaista YAD Street Teamin verkkosivuilla ja blogissa.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä tai palkinto palautetaan kilpailun järjestäjälle virheellisten osoitetietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, katsotaan voittaja hylätyksi.

Oikeudet

Skabaan osallistuvalla tulee olla oikeus lähettämiensä kuvien julkaisuun ja lupa niissä mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä huolehtii lakisääteisten arpajaisverojen maksamisesta sekä palkinnon postittamisesta aiheutuvista kuluista.

Henkilötietojen käsittelyt

Street Teamin sivuille rekisteröityneiden ja näin myös tähän kilpailuun osallistuvien ihmisten tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Eli ei suoramarkkinointiin, ei poliisille, eikä kenellekään muulle. Tiedot ovat vain ja ainoastaan YAD:n käytössä.