Blogi: Kesää kohti!

Moi kaikki ihanat Striibaajat, Saasa täällä taas kirjoittelee pitkästä aikaa :)

Ja mitäs ihmettä mä täällä taas kirjoittelen..? No sitäpä ihmettä, että mun harkan loputtua helmikuun lopussa Verkkovaikuttaja -koulutukseen, eipä mennyt kovinkaan kauaa, kun palasin kuvioihin harkan jälkeen... Nimittäin vapaaehtoistyön koordinaattorina! Huhti-toukokuun tein kyseistä hommaa pienemmällä työajalla, mutta nyt kesä-elokuun ajan oon lisäksi ihanan Tanelin apurina sekä sijaisena, kun hän jossain vaiheessa jää hetkeksi hyvin ansaitulle kesälomalle! <3

Rehellisesti sanottuna Street Teamin ylläpidon jutut oli kyllä alkuun vähän ruosteessa, mutta muutamien tehtäväpalautuksien arvioinnin ja matskupaketin pakkaamisen jälkeen oli jo itsevarmempi olo koko jutusta. Luulisin siis, että Tanelikin uskaltaa hyvällä omallatunnolla jäädä lomille ja jättää Striiban valtakunnan hetkeksi aikaa mun vastuulleni.. :D Antakaa siis myös armoa mahdollisten kömmähdysten sattuessa, mä vähän vielä uudelleen totuttelen tähän hommaan! :)

Kivasti ootte jaksaneet painaa pisteitä Striibaan, vaikka tässä alkukesästä on varmasti muutakin ohjelmaa, siis HYVÄ TE! Tehtäväpalautuksia läpi käydessä lämmittää sydäntä nähdä siellä edelleen niitä samoja nimiä ahkerasti puurtamassa, mutta ihan yhtä paljon innostun myös sellaisista nimimerkeistä, joihin en ole aikaisemmin vielä törmännytkään. Olette kaikki meille ihan yhtä arvokkaita!

Muistakaa hei käydä vielä tsiigailemassa meidän hienot uudet palkintovaihtoehdot, joista mainittiinkin jo edellisessä postauksessa JA SEN LISÄKSI tehtävässä Yadiviisut äänestys auki vielä 22.6. asti!

Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotankin teille kaikille oikein ihanaa kesän alkua ja tsemppiä jokaiselle, muistakaa syödä jätskiä ja striibailla 8))

- Saasa / Street Team Crew -