BLOGI: Et ikinä arvaa tätä YADiviisujen voittajaa!!!

Viimein onnistuin luomaan kunnon clickbait-otsikon blogiin! Noudattaen klikkiotsikoiden perinnettä, varsinaisen vastauksen, joka sai sinut ehkä lukemaan tätä blogia, paljastan myöhemmin. Hää-hääh-hää!

Olen pohtinut klikkiotsikoita enemmänkin viime kevään aikana, erityisesti YouTube-videoita tehdessäni. En oikein osaa sanoa mitä ajatelisin niistä. Ymmärrän, että ne ovat tehokkaita kiinnostuksen herättämisessä, ja koska meillä on tänä päivänä tarjolla äärettömästi erillaista mediaa, on pakko kalastella klikkauksia ja erilaisia interaktioita, jotka vaikuttavat algoritmeihin positiivisesti. Mikä järki olisi tehdä postauksia tai luoda sisältöä jos ne eivät näy missään? Kuitenkin nämä algoritmit on suunniteltu ruokkimaan mieltämme mahdollisimman koukuttavalla tavalla saadakseen ihmiset viettämään somealustoilla mahdollisimman paljon aikaa. Hyödyntäen samoja riippuvuusmekanismeja joista me puhutaan paljon myös YADissa. Riippuvuuksilla on paljon samankaltaisuutta oli kyseessä sitten esimerkiksi sosiaalinen media tai huumeet. Kuinka voin tuottaa materiaalia ja jakaa tietoa riippuvuuksista ilman, että samalla hyödynnän sosiaalisen median algoritmipeliä tekopyhästi? Kuinka voin viestittää Zuckerbergille ja Muskille, että 'hei jäbät, lopettakaa algoritmien rakentaminen addiktioiden varaan ja alkakaa suositella sisältöä, joka vaikuttaa maailmaan mahdollisimman positiivisesti!'?" Etsintäni eettisen klikkiotsikon perässä jatkuu. Rant over.

YADiviisujen äänestys on täten virallisesti loppunut. Äänestys oli hyvin täpärä, mutta Street Teamilaisten äänestämisen mukaan voittajaksi valikoitui 24:llä pisteellä JVG:n kappale Amatimies! Jaetun kakkossijan saavuttivat 23:lla pisteellä Bessin Ram Pam Pam sekä Hymyn takaa Tältä toivo kuulostaa. Voittajakappaleen ehdottaja tunnetaan käyttäjänimestä Pikkis ja hälle lähtee jotain pientä mukavaa tulemaan postissa. Onneksi olkoon!!! Vaikka yadiviisut olikin leikkimielinen pieni hupsuttelu, myös tässä on joku taka-ajatus. Musiikki on nimittäin valtava voimavara ja monelle yksi hyvän elämän tukijoista. Musiikki vaikuttaa ihmisten mieliin miljoonilla eri tavoilla ja siitä voi olla paljon hyötyä. Monille se tapa ja vaihtoehto käsitellä tai tavoitella samoja tarpeita, joihin joku saattaisi valita huumeidenkäytön. Itse ainakin olen kiitollinen musiikille elämäni monet tärkeät hetket yhdistän musiikkiin tavalla tai toisella. Toivottavasti pysähdyit myös miettimään mitä musiikki tarkoittaa sulle.

Kappale Amatimies on hauskalla tavalla ajankohtainen koska tämän bloggailun jälkeen loppuu minun pitkän päivän painaminen ja siirryn kesälomalle. Onneksi meillä on Saasetti Saasbeth Saasa Ensimmäinen joka ylläpitää, tsekkaa raportteja ja postittaa matskua mun lomani ajan. Striibailukesä 2023 siis jatkukoon!

Erityismainintana menneistä huikeista striibaliuista on pakko hehkuttaa murua, Aadaシ︎a, Pauliinahelppiä, jullejuuta sekä Optinenharhaa. Ootte tehny mahtavalla tahdilla tehtäviä se näkyy myös toplistoissa. Tän blogin kuvituksena Aadan meemi ja optisenharhan tuunaama kahvipurkki. 

Mä menen nyt lataamana akkuja ja aivoja keskittyen omiin varpaisiini nurmikolla sekä aivottomaan grindaukseen koneella. Hyvää juhannusta ja hyvää kesää! <3

 

- Taneli / Street Team Crew -

 

PS: RAPORTTEJA TULEMAAN JA #SAASALLETÖITÄ